Några ord från ett bord

Några ord från ett bord

Bild Ur Bordets PerspektivArmbågar, vassa armbågar som folk trycker ner i mig är jag van vid. Jag har släktingar som tycker damm på golvet är värre men som SKANSKAs styrelsebord har jag inte behövt uppleva det. Det är spännande när diskussionerna blir intensiva och folk lutar sig fram över mig för att övertyga varandra, på svenska, engelska eller polska, det är ju min lott att folk pratar över huvudet på mig. Jag har hört mycket, det blir ju så när man varit med länge och träffat många kända människor. Det var spännande att lyssna på tidiga idéer om renovering av FN-skrapan i New York, diskussioner om stora vägprojekt i Chile och nu senast SKANSKAs planer på deras nya huvudkontor på Lindhagen i Stockholm men jag kunde inte undgå att ge ifrån mig ett knäpp när jag förstod att jag inte skulle passa in där.

 

Nu har 4CYCLE hjälpt mig till ett nytt hem, istället för att stödja starka herrar och damer i styrelsen på SKANSKA ska jag få stödja lärare, forskare och studenterna på Handelshögskolan i Stockholm. Ska bli spännande att lyssna på hur de tänker om framtiden. Tänk om någon av dem frågar mig om mina erfarenheter, måste kolla upp när min tystnadsplikt gentemot SKANSKA går ut!

 

På måndag flyttar jag, kanske får jag möjlighet att längre fram berätta lite mer om mitt nya hem och visa några bilder.

 

Tack SKANSKA och Handelshögskolan för att ni ser mig som en resurs istället för som ett bord, visst lite gammal är jag men jag har vårdats väl och känner att jag har mycket kvar att ge.

 

Med vänlig hälsning,

  

SKANSKAs Styrelsebord