Möbler skänkes

Tänkte du att du måste köpa nytt?
Tänk en gång till.

Att bli återanvändare är ett smart drag för skolor, ideella organisationer och icke-kommersiella verksamheter. 4CYCLE ser då till att du får möbler och inventarier utan att behöva betala en krona.

 

Varifrån kommer möblerna?

Från våra uppdragsgivare som vill göra om sina lokaler i samband med att de flyttar eller renoverar. Med andra ord kan du oftast välja bland det mesta som finns på ett kontor: från skrivbord, soffor och bokhyllor till porslin och växter.

 

Vilka är fördelarna

Den främsta nyttan är att du kan lägga pengar på andra, viktigare områden i din verksamhet än möbler och inredning.

 

Som återanvändare gör du också viktig insats för miljön. Ju fler saker som kan återanvändas, desto mindre belastas klimatet av fabriker som tillverkar nytt.

 

Sist men inte minst blir återanvändningen extra enkel eftersom vi på 4CYCLE tar hand om all administration. Vi kan till och med se till att möblerna levereras till dina lokaler. 

 

Hur blir du en återanvändare

Skicka en önskelista på möbler och inventarier du skulle vilja ha. Vi hör av oss så fort någon av våra uppdragsgivare har ett avvecklingsprojekt där deras saker passar in på dina önskemål.

 

Om du tycker att det verkar intressant bokar vi tillsammans en tid för visning, där du får se dem på plats och märka upp det du vill ha. Välj sedan om du vill hämta sakerna själv eller om vi ska leverera dem åt dig (vilket vi dessvärre måste ta betalt för).

 

Mejla din önskelista till info@4cycle.se

 

Vilka är återanvändare

Här är några som tänkt en gång till: BRIS, Stockholms Stadsmission, Läkare Utan Gränser, WaterAid, A Non Smoking Generation, Rädda Barnen och ett hundratal skolor. En ganska talande samling - om vi får säga det själva.