I huvudet på oss

Tänkte du att livet har ett slut? Tänk en gång till.

4CYCLE brinner för att varje dag göra skillnad i det som faktiskt kan påverkas. Vi är också affärsinriktade och lösningsorienterade; upptäcker nya marknader och växer med varje utmaning. Och vi bjuder in dig att göra detsamma. Gärna i sällskap med oss. Kaffebryggaren är laddad och dörren står öppen. Du hittar oss här.

 

Välkommen in i huvudet på oss:

 

 

 • Pelle Halling

  Pelle Halling

  Under mina tio år i 4CYCLE har jag innoverat marknaden med ett nytt återvinningskoncept. Jag är stolt över vad vi åstadkommit, till exempel nomineringen till VA:s "Årets gröna kapitalist". Och att jag fått chansen att berätta om 4CYCLE:s resa på nationella och internationella konferenser och event.

  Men mest glädjande är att jag kunnat ge människor och företag ett bättre liv; fått folk att tänka en gång till. Jag har förstås inte gjort det helt ensam förstås. Utan mina medarbetare hade det aldrig varit möjligt.

  Utan att överdriva har 4CYCLE:s insatser förändrat flyttbranschen. Vår idé är idag en naturlig del för flyttfirmor, som vanligen tillhandahåller affären som ett komplement till sin ordinarie verksamhet.

  Att låta 4CYCLE bli en del av Marko Kaj Moving – ett företag med rätt värderingar – var därför ett enkelt val.

  Själv kommer jag att finnas kvar i bolaget som rådgivare, samtidigt som jag inleder en ny återvinningsresa i andra branscher och områden.

  Tack för den tid som varit och god återvinning på er alla.


  › Läs mer › Dölj
 • Mikael Signer - VD

  Mikael Signer - VD

  Sedan våren 2014 ägs 4CYCLE av Marko Kaj Moving, MKM, där jag är vd.

  MKM startade som en traditionell flyttfirma 1996. Sedan dess har vi breddat erbjudandet till att förutom flyttningar omfatta magasinering, monteringstjänster och distribution, hemleverans och installation av hemelektronik.

  MKM har varit med under hela 4CYCLE:s resa som leverantör och produktionsresurs. Att förvärva bolaget är en naturlig fortsättning i vår affärsutveckling. 4CYCLE fortsätter sin verksamhet som vanligt, och utöver det kommer även MKM att erbjuda tjänsten som ett mervärde.

  Det betyder att ännu fler kunder får möjligheten att göra gott för miljön genom att återanvända och återvinna. Optimalt, tycker jag.


  › Läs mer › Dölj